30 mei 2019

Trompper Optiek Golden Tenloop 10 km

Per leeftijdscategorie zijn er geldprijzen te verdienen, daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen wedstrijdlopers en prestatielopers. De snelste wint. Er is een geldbedrag beschikbaar voor de atleet die het parcoursrecord verbetert. Het record op de 10 km staat bij de mannen op naam van Cleophas Rop (28.52 minuten in 2004) en bij de vrouwen op naam van Christine Chephonga (33.42 minuten in 2003). Elke deelnemer ontvangt een herinnering.

Inschrijving

De inschrijving opent donderdag 14 februari 2019 om 20:00 uur.

Afhalen startnummers

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk hun startnummer van te voren op te halen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 14.00 uur in het Hampshire Hotel (Koepoortplaats 3 in Delft). Anders op Hemelvaartsdag 10 mei vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Startvakindeling en zandloperstart

Alle lopers geven tijdens de inschrijving de verwachte eindtijd op. Op basis hiervan wordt iedereen in een startvak ingedeeld: A, B, C of D. Het startvak staat aangegeven op het startnummer. Na de sluiting van de inschrijving is het niet meer mogelijk om de verwachte eindtijd aan te passen. Het is niet toegestaan te starten in een startvak voor snellere lopers. Dit kan leiden tot diskwalifikatie.

Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde zandloperstart. Bij de start is het parcours een beetje smaller zodat alle lopers daarna op het parcours meer ruimte hebben.

Trompper Optiek Golden Tenloop shirt

Deelnemers aan de Trompper Optiek Goldentenloop die zich online hebben ingeschreven ontvangen een functioneel Trompper Optiek Golden Tenloop shirt. Wil je dus verzekerd zijn van zo'n shirt, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website!

De shirts kunnen alleen op de dag van de loop worden opgehaald bij de shirt-stand op de Burgwal. Hiervoor dient u de aan het startnummer bevestigde label met daar op uw maat mee te nemen!

Het shirt van 2018 is weer ontworpen door Studio Zomereik. (www.studiozomereik.nl)

Parcours

Het parcours in 2018 is ongewijzigd t.o.v. 2017. Dit is goed bevallen en daarom passen we het dit jaar niet aan. In 2017 hebben we een aanpassing gedaan, om er voor te zorgen dat de snelste lopers de laatste lopers niet meer in tegengestelde richting tegen komen. Daarom lopen we aan beide kanten van de Vliet. Op onderstaand kaartje vind je het parcours.

Uiteraard is het parcours KNAU-gecertificeerd.

parcours_10kmParcours_10km