30 mei 2019

Jeugdloop 1 km

Evenals de "grote lopers" gaan ook de kinderen die meedoen aan de 1 km jeugdloop over de Markt van Delft. Voor deze loop kunnen kinderen tot en met 9 jaar inschrijven. De drie snelste jongens en de drie snelste meisjes krijgen een ereprijs. Alle deelnemertjes krijgen een fraaie medaille ontworpen door Studio Zomereik (www.studiozomereik.nl) en een traktatie. Ouders, opa's en oma's en verzorgers kunnen hun (klein)kinderen tijdens deze loop begeleiden. Er mag maximaal 1 begeleider meelopen, anders wordt het te druk op het parcours en komt de veiligheid in het geding.

Buggy's en andere kinderwagens zijn vanwege veiligheidsmaatregelen niet toegestaan op het parcours.

Inschrijven

De inschrijving opent donderdag 14 februari 2019 om 20:00 uur.

Inschrijven voor groepen

Voor grotere groepen, zoals bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen of families, is het mogelijk in te schrijven als groep. Dit heeft verschillende voordelen. Zo kunnen gegevens van de deelnemers zelf ingevoerd en gewijzigd worden, worden alle startnummers in één pakket aangeleverd en is er één overzicht met alle individuele tijden van de lopers in de groep.
De deelnemers moeten ingedeeld worden in een of meerdere teams van maximaal zes lopers. Klik hier voor het inschrijfformulier teams.

Afhalen startnummers

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk hun startnummer van te voren op te halen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 14.00 uur in het Hampshire Hotel (Koepoortplaats 3 in Delft). Anders op Hemelvaartsdag 10 mei vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Parcours

Bekijk het 1km parcours hier met Google maps

1km_kepcom.jpgParcours 1km