10 mei 2018

Jeugdloop 1 km

Evenals de "grote lopers" gaan ook de kinderen die meedoen aan de 1 km jeugdloop over de Markt van Delft. Voor deze loop kunnen kinderen tot en met 9 jaar inschrijven. De drie snelste jongens en de drie snelste meisjes krijgen een ereprijs. Alle deelnemertjes krijgen een fraaie medaille ontworpen door Studio Zomereik (www.studiozomereik.nl) en een traktatie. Ouders, opa's en oma's en verzorgers kunnen hun (klein)kinderen tijdens deze loop begeleiden.

Buggy's en andere kinderwagens zijn vanwege veiligheidsmaatregelen niet toegestaan op het parcours.

Inschrijven

De voorinschrijving is gesloten. Startnummers zijn nog verkrijgbaar op zaterdag 20 mei van 10 tot 14 uur in het Hampshire Hotel aan de Koepoortplaats en op 25 mei in het stadhuis op de Markt. Het aantal nog beschikbare startnummers is beperkt, dus kom op tijd en houd de website in de gaten.

 

Afhalen startnummers

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk hun startnummer van te voren op te halen op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 14.00 uur in het Hampshire Hotel (Koepoortplaats 3 in Delft). Anders op Hemelvaartsdag 25 mei vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Parcours

Bekijk het 1km parcours hier met Google maps

1km_kepcom.jpgParcours 1km