30 mei 2019

2,5 km prestatieloop

Deelname aan de 2,5 km prestatieloop is mogelijk voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. De drie snelste jongens en de drie snelste meisjes ontvangen een ereprijs. Elke deelnemer ontvangt een fraaie medaille die dit jaar weer is ontworpen door Studio Zomereik. (www.studiozomereik.nl)

Inschrijven

De inschrijving opent donderdag 14 februari 2019 om 20:00 uur.

Inschrijven voor groepen

Voor grotere groepen, zoals bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen of families, is het mogelijk in te schrijven als groep. Dit heeft verschillende voordelen. Zo kunnen gegevens van de deelnemers zelf ingevoerd en gewijzigd worden, worden alle startnummers in één pakket aangeleverd en is er één overzicht met alle individuele tijden van de lopers in de groep.
De deelnemers moeten ingedeeld worden in een of meerdere teams van maximaal zes lopers. Klik hier voor het inschrijfformulier teams.

Afhalen startnummers

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk hun startnummer van te voren op te halen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 14.00 uur in het Hampshire Hotel (Koepoortplaats 3 in Delft). Anders op Hemelvaartsdag 10 mei vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Parcours

Het parcours van de 2,5 km is in 2017 ten opzichte van voorgaande jaren vernieuwd. De kinderen lopen nu een groter deel over het parcours van de 5 km en de 10 km. Hiermee is het een nog mooiere voorbode voor de langere afstanden. In 2018 hebben we geen aanpassingen aan het parcours gedaan.

Parcours 2,5kmParcours 2,5km