30 mei 2019

Ruitenburg Team Run Delft

De Ruitenburg teamloop is voor bedrijven, maar ook instellingen, scholen, buurt of wijken en families zijn van harte welkom. Naast dat iedereen vermeld wordt in de individuele uitslagen, hebben de deelnemers aan de teamloop ook een aparte competitie op de 5k m en de 10 km. Een unieke manier om een boost te geven aan de teamspirit én een mooi uitje. Ruim 100 teams gaan de sportieve en gezellige uitdaging en strijd aan om fraaie ereprijzen.

Een team kan deelnemen aan de Lopers Company Delft 5 km prestatieloop of de Trompper Optiek Golden Tenloop 10 km. De teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 lopers. Bedrijven, instellingen, scholen e.d. kunnen meerdere teams inschrijven. De drie snelste teams zullen plaatsnemen op het erepodium. Om in het klassement van de teamcompetitie te komen, moeten er wel minimaal 3 lopers finishen.

Alle teamlopers krijgen een uniek, functioneel hardloopshirt. Daarnaast worden teamlopers ontvangen bij de Bierfabriek in Delft. Er is voor de teams een bewaakte tassenopslag (1 tas per loper en geen losse jassen). Hier krijgen ze ook een consumptiebon die ze kunnen gebruiken in de Bierfabriek. Voor de teams zorgen wij dat alle startnummers, speldjes en bonnen netjes in een envelop zitten, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen, behalve dan je persoonlijke zaken die je nodig hebt om te lopen. 

We hangen graag materiaal op voor onze teamlopers. Spandoeken, bedrijfsuitingen die aan hekken vast gemaakt kunnen worden hangen wij op het parcours. Deze zaken kunnen voor 10 mei aangeleverd worden bij Trommper Optiek in Delft. Wij zorgen dan dat ze op het parcours hangen.

Inschrijven

De inschrijving opent donderdag 14 februari 2019 om 20:00 uur. Als bekend is met hoeveel teams uw organisatie wilt deelnemen, kunt u zich aanmelden. Daarna krijgt u toegang tot een eigen pagina waar u de individuele deelnemers per team kunt invoeren en wijzigen.