10 mei 2018

Scholencompetitie

Voor de vijfde maal zal aan de 2,5 km prestatieloop ook een scholencompetitie zijn verbonden. Scholen in de Delftse regio zijn uitgenodigd om met één of meerdere teams deel te nemen aan deze leuke competitie. Vanaf dinsdag 14 februari kunnen zij zich ook gaan aanmelden via deze site. 

De schoolteams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 13 jaar. De drie snelste teams zullen plaatsnemen op het erepodium. Natuurlijk kunnen de scholen meerdere teams afvaardigen. Hoe meer hoe beter, want wat is er mooier dan dat tegelijkertijd de teams van dezelfde school ook strijden om de eretitel ‘beste team van de school’.

De teamlopers doen tevens mee voor het individuele klassement van de 2,5 km prestatieloop. Ook zij strijden dus om het eremetaal. Voor de snelste drie jongens en drie meisjes zijn er mooie bekers te winnen. 

JOGG-Delft en Golden Ten loop

Het JOGG-Delft – programma - Jongeren Op Gezond Gewicht steunt deze actie om meer kinderen, jongeren en hun ouders te laten bewegen en gezellig sportief bezig te zijn met elkaar. We moedigen alle kinderen aan om mee te doen met de Golden Tenloop en “Goed Bezig!” te zijn. JOGG-Delft wil “Samen gaan voor een gezonde leefstijl en gezonde leefomgeving van onze Delftse jeugd”. Dit doen we samen met publieke en private partners, om de gezonde keus voor jeugdigen en hun ouders weer de norm te laten zijn! Wat bewegen is gezond bezig zijn en is vanzelfsprekend, lekker en leuk! En gezonde kinderen zijn gelukkige kinderen!  

Inschrijven

De online voorinschrijving opent dinsdag 14 februari 2017 om 20:00 uur. Als bekend is met hoeveel teams uw school wilt deelnemen, kunt U zich aanmelden. Daarna krijgt u toegang tot een eigen pagina waar u de individuele deelnemers per team kunt invoeren en wijzigen.

De inschrijving is 7 mei gesloten.