10 mei 2018

Teamloop

Naast bedrijven zijn natuurlijk ook instellingen, scholen, buurt of wijken en families van harte welkom om met een team deel te nemen aan de Trompper Optiek Golden Ten Teamloop. Een unieke manier om een boost te geven aan de teamspirit én een mooi uitje. Ruim 100 teams gaan de sportieve en gezellige uitdaging en strijd aan om fraaie ereprijzen.

Een team kan deelnemen aan de Runnersworld Delft 5 km prestatieloop of de Trompper Optiek Golden 10 km. De teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 lopers. Bedrijven, instellingen, scholen e.d. kunnen meerdere teams inschrijven. De drie snelste teams zullen plaatsnemen op het erepodium. Elk team ontvangt een fraaie teamfoto. Alle teamlopers krijgen een uniek, functioneel hardloopshirt.  

Inschrijven

De online voorinschrijving opent dinsdag 14 februari 2017 om 20:00 uur. Als bekend is met hoeveel teams uw organisatie wilt deelnemen, kunt U zich aanmelden. Daarna krijgt u toegang tot een eigen pagina waar u de individuele deelnemers per team kunt invoeren en wijzigen.

De inschrijving is 7 mei gesloten.