10 mei 2018

11e Runnersworld GTL Wandeltochten

Alweer voor het elfde jaar zijn onder auspiciën van de Trompper Optiek Golden Tenloop-organisatie aantrekkelijke wandeltochten in Delft en omgeving mogelijk. De hardloop speciaalzaak Runnersworld Delft is ook dit jaar de sponsor van deze wandeltochten. 

Voor iedereen die niet kan of wil hardlopen, maar toch sportief bezig wil zijn op Hemelvaartsdag hebben we vier wandeltochten in en rond Delft uitgezet.

Inschrijven

Inschrijven voor de 10, 20 en 30 km kan vanaf 8.30 uur in de zaak van Runnersworld; de start van de 5 km 'Half Ten' is vanaf half tien. Voor de 30 km sluit de inschrijving om 11.00 uur; voor de overige afstanden om 12.00 uur.

Bedrijven of groepen kunnen tot uiterlijk 5 mei a.s. via het e-mailadres info@runnersworlddelft.nl aangeven dat men wil deelnemen met een groep wandelaars. Het juiste aantal wandelaars moet dan wel worden doorgegeven. De GTL organisatie stuurt de contactpersoon dan een factuur die vooraf dient te worden betaald. Op de dag van de Trompper Optiek Golden Tenloop kan één persoon (afgevaardigde) de wandelroute en dergelijke afhalen bij het inschrijfpunt “Runnersworld”.

Kosten

Voor alle afstanden geldt één prijs namelijk € 5,50 met medaille en € 3,50 zonder medaille. Deelnemers in het bezit van een KWBN-pas krijgen 1 euro korting. Voor groepsdeelname en vooraf ingeschreven geldt per persoon een prijs van € 4,50 met medaille en € 2,50 zonder medaille.

Start

De start is zoals gebruikelijk bij de hardloop speciaalzaak “Runnersworld” Oosteinde 235 te Delft. (Telefoon 015-2140091)

Finish

Dit jaar is voor het eerst de finish voor alle afstanden in bar/lobby van het Hampshire Hotel op Koepoortplaats 3, Delft. Jezelf afmelden en/of het ophalen van de medaille kan daar tot uiterlijk 17.00 uur. Op deze locatie is het mogelijk om nog te praten met je loopmaten onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening).

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Rob of Jeannette Smit van Runnersworld Delft.
Telefoon: 015-2140091
Email: info@runnersworlddelft.nl 

De wandelgroep RUN WILD.jpgDe Wandelgroep Run Wild