30 mei 2019

12e Lopers Company GTL Wandeltochten

Klik hier voor de foto's van de 12e editie op 10 mei 2018:

https://myalbum.com/album/TaRVbED4sgKr

In 2019 vindt de 13e editie plaats op 30 mei 2019. Meer informatie wordt t.z.t. op deze site geplaatst.

 

Editie 2018:

Voor het twaalfde jaar zijn onder auspiciën van de Trompper Optiek Golden Tenloop-organisatie aantrekkelijke wandeltochten in Delft en omgeving mogelijk. De hardloop speciaalzaak Lopers Company Delft is ook dit jaar de sponsor van deze wandeltochten. 

Voor iedereen die niet kan of wil hardlopen, maar toch sportief bezig wil zijn op Hemelvaartsdag hebben we vier wandeltochten in en rond Delft uitgezet.

Inschrijven

Inschrijven voor de 10, 20 en 30 km kan vanaf 8.30 uur in de zaak van Loperscompany; de start van de 5 km 'Half Ten' is vanaf half tien. Voor de 30 km sluit de inschrijving om 11.00 uur; voor de overige afstanden om 12.00 uur.

Bedrijven of groepen kunnen tot uiterlijk 25 april a.s. via het e-mailadres info@runningdelft.nl aangeven dat men wil deelnemen met een groep wandelaars. Het juiste aantal wandelaars moet dan wel worden doorgegeven. De GTL organisatie stuurt de contactpersoon dan een factuur die vooraf dient te worden betaald. Op de dag van de Trompper Optiek Golden Tenloop kan één persoon (afgevaardigde) de wandelroute en dergelijke afhalen bij het inschrijfpunt “Lopers Company Delft”.

Kosten

Voor alle afstanden geldt één prijs namelijk € 5,50 met medaille en € 3,50 zonder medaille. Deelnemers in het bezit van een KWBN-pas krijgen 1 euro korting. Voor groepsdeelname en vooraf ingeschreven geldt per persoon een prijs van € 4,50 met medaille en € 2,50 zonder medaille. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 9.30 uur betalen via een mobiel pinautomaat. Uiteraard is contact betalen ook mogelijk, dan graag zoveel mogelijk met gepast geld.

Start

De start is zoals gebruikelijk bij de hardloop speciaalzaak “Lopers Company” Oosteinde 235 te Delft. (Telefoon 015-2140091)

Finish

Dit jaar is wederom de finish voor alle afstanden in de bar/lobby van het Hampshire Hotel Delft Centre op Koepoortplaats 3, Delft. Jezelf afmelden en/of het ophalen van de medaille kan daar tot uiterlijk 17.00 uur. Op deze locatie is het mogelijk om nog te praten met je loopmaten onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening).

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Rob of Jeannette Smit van Lopers Company Delft.
Telefoon: 015-2140091
Email: info@runningdelft.nl

Wandelfoto 1.JPG

Van links naar rechts: Jeannette, Joop, Frans en Jan