10 mei 2018

Bedankt!

Wat hebben we een topevenement achter de rug. Prachtig weer, enthousiast publiek, sportieve lopers op alle afstanden, geweldige vrijwilligers en een fijne werkgroep. We bedanken iedereen die aan deze mooie dag heeft bijgedragen! Bedankt en tot volgend jaar op 10 mei 2018!

Lees meer

1 km jeugdloop bijna vol

Maximaal 600 kinderen kunnen er meedoen aan de 1 km Kinderloop. En dat aantal is bijna gehaald! Wil je toch nog je zoon of dochter mee laten doen, kom dan donderdag 25 mei om 10 naar het oude Stadhuis op de Markt in Delft en schrijf hem of haar alsnog in. De kans is aanwezig dat de loop snel vol is. Het parcours is namelijk dan echt vol en veiligheid staat voorop.

Lees meer

Voorinschrijving gesloten

De voorinschrijving is gesloten. De 5 en 10 km zitten vol. Kijk op startbewijshulp.nl of er nog deelnemers zijn die hun startbewijs aanbieden. Voor de 1 en 2,5 km is er op 20 mei nog een na-inschrijving van 10 tot 14 uur in het Hampshire Hotel aan de Koepoortplaats en op 25 mei in het stadhuis op de Markt.

Lees meer

De 5 km en 10 km zijn uitverkocht

De startnummers voor de Runnersworld 5 km prestatieloop en de Trompper Optiek Golden Ten zijn uitverkocht. Het is ook niet meer mogelijk in te schrijven op de wachtlijst. Voor de jeugdlopen zijn nog wel startbewijzen beschikbaar.

Lees meer

Inschrijving

De inschrijving voor de Golden Tenloop 2017 wordt dinsdag 14 februari om 20:00 uur geopend. Doe je ook mee?

Lees meer

Solleveld wint Golden Tenloop

De 29-ste Golden Tenloop is op 5 mei gewonnen door Gerben Solleveld uit Rotterdam. Gerben bleef met een tijd van 33:21 de Zeeuws kampioen Erwin Adan 24 seconden voor. René de Lange eindigde op de derde plaats, waarmee hij tevens het M35 klassement won.

Lees meer