Al 2000 inschrijvingen voor de Trompper Optiek Golden Tenloop!

Vandaag hebben we de 2000ste inschrijving voor de Trompper Optiek Golden Tenloop ontvangen. Samen met de bijna 100 teams die zich hebben aangemeld, is nu de helft van de beschikbare startbewijzen al vergeven. De verwachting is dat met name het hoofdnummer, de 10 kilometer, al uitverkocht is voordat de inschrijving sluit op 28 april. Wacht dus niet te lang met inschrijven opĀ goldentenloop.nl.

Dat de Golden Tenloop het sportfestijn is van en voor Delftenaren blijkt uit het feit dat de helft van de deelnemers uit Delft komt, en daarnaast zijn ook direct aangrenzende plaatsen als Den Hoorn en Delfgauw zeer sterk vertegenwoordigd. Dus wil je een hoop gezelligheid met je vrienden, familie, buren of teamgenoten? Schrijf je dan snel in!

Het parcours is hetzelfde als in 2022. Dat betekent een afwisselende route waarbij de gezelligheid van de Delftse binnenstad gecombineerd wordt met het groen van het Delftse Hout. Wil je goed getraind aan de start verschijnen? Er is nog plaats in de speciale trainingsgroep bij de Koplopers die vorige week gestart is. Je kunt je bij je inschrijving aanmelden voor deze training.