FAQ

Inschrijven

Deelnemers aan de 5 en 10 km ontvangen in principe het duurzaam geproduceerde Golden Tenloop shirt, tenzij er bij inschrijving gekozen wordt voor de donatie aan het goede doel. Let wel: shirts zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Schrijf dus op tijd in!

Als de deelnemerslimiet bereikt is, dan kan je je niet meer na-inschrijven. Is dit niet het geval, dan kan je op de dag van de loop in het stadhuis je nog inschrijven.

Dit is mogelijk onder een aantal voorwaarden:
– De afstand die je wilt gaan lopen mag niet vol zijn
– Je bent voor de nieuwe afstand niet te jong of te oud
– Je geeft je wijziging tijdig door aan inschrijven@goldentenloop.nl

Nee, annuleren is niet mogelijk, maar je kunt je startnummer wel overdragen aan iemand anders.

Overig

Nee vanwege ieders veiligheid zijn er geen buggy’s of kinderwagens e.d. toegestaan op het parcours.

Dit wordt bepaald n.a.v. de tijd die je opgeeft bij de inschrijving. De vakken worden ingedeeld op tijd. Hoe langzamer je tijd, hoe hoger het startvak.

Startnummer ophalen

Nee, hoor dit hoeft niet. Als je het op je smartphone kan laten zien is dat ook prima. Scheelt weer papier!

Kijk eens in je spam, het kan zijn dat de mail daarin is beland. Vooral hotmail adressen herkennen het inschrijfbewijs vaak niet.

Iedereen mag je startnummer ophalen namens jou. Hij of zij moet wel het inschrijfbewijs meenemen dat jij hebt ontvangen via email.

Teamloop

Nee, iedere loper krijgt een startvak toegewezen op basis van zijn of haar individuele tijd. Als ze wel samen willen starten, moet dat in het startvak van de langzaamste loper van het team.

Ja, teamlopers lopen met hun team voor het teamklassement, maar doen tegelijkertijd mee voor de individuele klassementen.

Een team bestaat uit maximaal 6 lopers. Er moeten minimaal drie lopers finishen om in de uitslagen als team opgenomen te worden.

In 2022 organiseren we helaas geen apart afgifte punt voor tassen voor teams. Wel krijg je nog steeds desgewenst exposure langs het parcours en de speaker zal jullie team ook omroepen. Je krijgt gegarandeerd 6 startnummers voor de afstand waar je op inschrijft.