Koplopers trainingsprogramma

Wil jij je PR op de 5 km of 10 km aanscherpen? Of een van deze afstanden gewoon gezond uitlopen? Of wil je gewoon wat gezelligheid tijdens je trainingen op natte en/of donkere avonden? Voor al deze mensen biedt AV De Koplopers nu een trainingsprogramma op maat.

Train in 10 weken naar jouw persoonlijke doel op de Golden Tenloop

Op 20 maart start AV De Koplopers met een introductieavond. Je maakt dan kennis met enkele trainers en de gezelligheid van de vereniging. Daarnaast maakt de vereniging ook kennis met jou en je loopambities. Als het mee zit trek je op deze eerste avond je loopschoenen ook al even aan voor een proefrondje. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden wordt er dan gezamenlijk een trainingsschema opgesteld.

Vanaf 27 maart start het schema, waarin je met 2 begeleide trainingen per week naar de Golden Tenloop toe traint.

20 Trainingen + 1 wedstrijd = € 50

Voor het trainingsprogramma en de inschrijving voor de 10 km Trompper Optiek Golden Tenloop betaal je slechts € 50,-. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor het trainingsprogramma via de online inschrijving van de Golden Tenloop. En als je kiest voor het trainingsprogramma ben je daarmee ook nog eens aspirant lid van de Koplopers tot 30 juni.

Kijk hier voor meer informatie