Teamloop: Ruitenburg Team Run Delft

De Ruitenburg Team Run Delft is voor bedrijven, maar ook instellingen, scholen, buurt of wijken en families zijn van harte welkom. Naast dat iedereen vermeld wordt in de individuele uitslagen, hebben de deelnemers aan de teamloop ook een aparte competitie op alle afstanden. Een unieke manier om een boost te geven aan de teamspirit én een mooi uitje. Bijna 200 teams gaan de sportieve en gezellige uitdaging en strijd aan om fraaie ereprijzen.

Een team kan deelnemen aan de 1 km kinderloop, 2,5 km jeugdloop, Lopers Company Delft 5 km prestatieloop of de Trompper Optiek Golden Tenloop 10 km. De teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 lopers. Per teamcaptain kunnen er meerdere teams inschrijven op verschillende afstanden. De drie snelste teams zullen plaatsnemen op het erepodium. Om in het klassement van de teamcompetitie te komen, moeten er wel minimaal 3 lopers finishen. Daarnaast doen alle teamlopers ook nog mee in de individuele klassementen.

Alle teamlopers op de 5 km en de 10 km krijgen een uniek, functioneel hardloopshirt. Op de 1 km en de 2,5 km is dit een mooie medaille. Voor de teams zorgen wij dat alle startnummers en speldjes netjes in een envelop zitten, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen, behalve dan je persoonlijke zaken die je nodig hebt om te lopen. 

We hangen graag reclamemateriaal op voor onze teamlopers. Spandoeken of andere bedrijfsuitingen die aan hekken vast gemaakt kunnen worden, hangen wij op het parcours. Deze zaken kunnen voor 9 mei 2024 aangeleverd worden bij Trompper Optiek in Delft. Wij zorgen dan dat ze langs het parcours hangen.

Inschrijven

De inschrijving opent dinsdag 14 februari 2024 om 20:00 uur. Als bekend is met hoeveel teams uw organisatie wilt deelnemen, kunt u zich aanmelden. Daarna krijgt u toegang tot een eigen pagina waar u de individuele deelnemers per team kunt invoeren en wijzigen.

Ga naar het inschrijfformulier voor teams. Er kan ingeschreven worden tot 19 april.