Lopers Company Wandeltochten


Voor het zestiende jaar zijn als onderdeel van de Trompper Optiek Golden Tenloop aantrekkelijke wandeltochten in Delft en omgeving mogelijk. De hardloopspeciaalzaak Lopers Company Delft is ook dit jaar sponsor van deze wandeltochten.

Voor iedereen die niet kan of wil hardlopen, maar toch sportief bezig wil zijn op Hemelvaartsdag hebben we vier wandeltochten in en rond Delft uitgezet.

  •   5 km – Half Ten (start vanaf 9.30 uur)
  • 10 km – Single Ten (start vanaf 8.30 uur)
  • 20 km – Double Ten (start vanaf 8.30 uur)
  • 30 km – Triple Ten (start vanaf 8.30 uur) 

Inschrijven

Inschrijven voor de 10, 20 en 30 km kan op de dag zelf vanaf 8.30 uur in het stadhuis op de Markt; de start van de 5 km ‘Half Ten’ is vanaf half tien. Voor de 30 km sluit de inschrijving om 11.00 uur; voor de overige afstanden om 12.00 uur.

Wil je met grotere groep komen wandelen, dan is vooraf inschrijven en betalen handiger. Bedrijven of groepen kunnen tot uiterlijk 2 mei a.s. via het mailadres wandeltochten@goldentenloop.nl aangeven dat men wil deelnemen met een groep wandelaars. Het juiste aantal wandelaars en de gewenste afstand moeten dan wel worden doorgegeven. De organisatie stuurt de contactpersoon dan een factuur die vooraf dient te worden betaald. Op de dag van de Trompper Optiek Golden Tenloop kan één persoon (afgevaardigde) de wandelroute en dergelijke afhalen bij het inschrijfpunt in het stadhuis.

Voor het privacybeleid is de Privacy Policy van AV de Koplopers van toepassing

Voor alle afstanden geldt één prijs namelijk € 5,50 met medaille en € 3,50 zonder medaille. Deelnemers in het bezit van een KWBN-pas krijgen 1 euro korting. Voor groepsdeelname die vooraf ingeschreven zijn, geldt per persoon een prijs van € 4,50 met medaille en € 2,50 zonder medaille. Deelnemers kunnen betalen via een mobiel pinautomaat. Uiteraard is contant betalen ook mogelijk, dan graag zoveel mogelijk met gepast geld.

Start

De start is in het stadhuis op de Markt 87, 2611 GS Delft.

Finish

Dit jaar is de finish voor alle afstanden wederom in de bar/lobby van het Hampshire Hotel Delft Centre op Koepoortplaats 3, Delft. Jezelf afmelden en/of het ophalen van de medaille kan daar tot uiterlijk 17.00 uur. Op deze locatie is het mogelijk om nog te praten met je loopmaten onder het genot van een hapje en drankje (voor eigen rekening).

Als u met de fiets komt en na afloop van de wandeltocht de drukte in de binnenstad wilt vermijden, kunt u uw fiets voor aanvang van de wandeltocht stallen bij het Hampshire Hotel Delft-Centre.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via wandeltochten@goldentenloop.nl.