Bereikbaarheid

Met de fiets

We zijn blij als publiek en deelnemers met de fiets naar de Trompper Optiek Golden Tenloop komen. Echter; met de duizenden mensen op de been in de gezellige, maar kleine binnenstad van Delft, is het niet mogelijk om overal je fiets neer te zetten. Hulpdiensten en voetgangers hebben dan geen doorgang meer. Parkeer daarom je fiets buiten de drukte, bijv. op het Sint Agathaplein (bij de Prinsenhof), op de Molslaan of op het Bastiaansplein. De stallingen van U Stall zijn open op Hemelvaartsdag. Deze vind je op de Oude Langedijk, op het Vesteplein en aan de Voldersgracht.

Het is i.v.m. de drukte en veiligheid verboden om je fiets op de Burgwal, Brabantse Turfmarkt of op de Markt te parkeren.

Met de auto vanaf Den Haag/Rotterdam

  • Afslag Delft-Zuid, direct richting Delft TU-wijk
  • Gratis parkeren in TU-wijk. Vanaf hier loopt u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Delft.
  • Wij raden u af met de auto in het centrum te parkeren (zeer beperkte parkeergelegenheid, binnenstad grotendeels autoluw). Wel kunt u parkeren in de parkeergarage in het Zuidpoortgebied (810 plekken), de Prinsenhofgarage (650 plekken) of in de Marktgarage (344 plaatsen). De Marktgarage is gelegen aan de Willem Naghelstraat 1. Voor actuele parkeerinformatie kunt u terecht op de site van Parkeren Delft.

Met de auto vanuit het Westland

  • Volg de borden Delft-centrum
  • Volg de borden TU-wijk, zie verder hierboven

Vanuit het NS-station Delft Centraal

  • U loopt dan in ongeveer 10 minuten naar het centrum van Delft.
Houd goed rekening met de afsluitingen als gevolg van de Golden Tenloop!