Faciliteiten

Tassen, omkleden en douchen

Op de Brabantse Turfmarkt staat een speciale tent voor tassen en andere spullen. Hier is geen toezicht en het achterlaten van spullen is dan ook voor eigen risico. 

Wil je je tas bewaakt achter laten, dan kan dat in de steeg naast en van Jans Delft op de Brabantse Turfmarkt 87. De kosten per tas bedragen 2 euro. Ook hier is het achterlaten van spullen nog steeds op eigen risico.

Er is streng toezicht op het verbod om tassen in de inschrijflocatie in de hal van het Stadhuis achter te laten. De achtergelaten tassen worden door de organisatie in de tassentent neergezet. Tussen 11:00 en 18.00 uur is het cultuurlab (voorheen het Congregatiegebouw) op de Brabantse Turfmarkt 9 geopend. Hier kunnen deelnemers zich omkleden, spullen achterlaten en er is beperkte douchegelegenheid. Het achterlaten van spullen is ook hier op eigen risico.

Warming up

De gezamenlijke warming-up vindt zoals gebruikelijk plaats op de Beestenmarkt.

Waterposten

Er zijn voor zowel de 5 km als de 10 km loop voldoende waterposten onderweg en bij de finish. Voor de 1 km en 2,5 km loop is er alleen bij de finish een waterpost.

Eigen risico

Deelname aan de Trompper Optiek Golden Tenloop is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Zie ook de algemene voorwaarden.