Startnummers

Afhalen startnummers

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen ongeveer 10 dagen voor het evenement een startbewijs per e-mail. Zij kunnen met dit startbewijs op 2 dagen hun startnummer komen ophalen:

  • Zaterdag 4 mei 2024 van 11.00 tot 15.00 uur op te halen in het Westcord Hotel in Delft, nabij de Ikea.
  • Donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag) vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk, hun startnummer op zaterdag 4 mei 2023 op te halen.

Overdragen startnummer

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, dan kun je je startnummer overdragen aan een andere loper. Onder het vastgezette bericht op onze Facebook pagina kunnen vragers en aanbieders elkaar vinden.

Tot een dag voor het evenement (tot woensdag 8 mei 20 uur) kunnen deelnemers zelf de inschrijfgegevens wijzigen en daarmee het startnummer op een andere naam stellen. De bevestigingsmail die deelnemers ontvangen direct na de inschrijving bevat een link naar de wijzigingspagina.

Daarnaast bestaat op de wedstrijddag nog de mogelijkheid om het startnummer over te dragen. Dit kan vanaf 10 uur in het stadhuis op de Markt in Delft.

Tijdregistratie d.m.v chip op het startnummer

Ook dit jaar maakt de Trompper Optiek Golden Tenloop op alle afstanden weer gebruik van digitale tijdregistratie. De exacte tijd wordt voor iedere loper geregistreerd door middel van een op het startnummer aangebrachte chip. 

Let op: De op het startnummer aangebrachte chip mag, voor een goede tijdregistratie tijdens de loop, niet van het startnummer worden verwijderd.