Trainingsprogramma

Voor zowel beginnende als ervaren lopers biedt AV De Koplopers een speciaal trainingsprogramma van 10 weken naar de 5 km of 10 km van de Trompper Optiek Golden Tenloop aan. Daarmee train je onder begeleiding van ervaren trainers gestructureerd naar jouw persoonlijke doel. Dat kan blessurevrij uitlopen zijn, maar ook een persoonlijk record op de 5 km of 10 km is mogelijk als doel.

Daarnaast ben je tot 30 juni 2019 aspirant-lid van AV De Koplopers, en maak je op laagdrempelige wijze kennis met de gezelligheid van de vereniging achter de Trompper Optiek Golden Tenloop. Bovendien profiteer je dan van alle loopkennis die binnen deze vereniging rijkelijk aanwezig is! Wellicht dat je daarna lid wilt blijven van onze club. Vraag tegen die tijd maar eens naar onze aantrekkelijke voorwaarden voor Golden Tenloop instromers.

Programma

We starten op woensdag 20 maart 2019 met een kennismaking. We leggen dan uit wat je van ons kunt verwachten en we willen dan ook graag horen wat jouw ambities zijn. Op basis daarvan maken we samen een trainingsplan.

Vanaf woensdag 27 maart starten de trainingen die passen bij jouw trainingsplan. Je bent dan iedere woensdag en vrijdag welkom bij AV De Koplopers bij de groep en de trainer(s) die jou zullen begeleiden. En na de training drinken we gezamenlijk nog even een hersteldrankje.

Ook lopers die zich na 20 maart inschrijven zijn natuurlijk welkom. Voor hen zal de introductie dan vooraf via de mail plaats vinden en we praten je bij voorafgaand aan een (woensdag)avondtraining.

  Datum Tijden
Introductieavond 20 maart 19:00u – ca. 21:00u
Trainingsavonden 27 maart (woensdag)
29 maart (vrijdag)
3 april (woensdag)
5 april (vrijdag)
10 april (woensdag)
12 april (vrijdag)
17 april (woensdag)
19 april (vrijdag)
24 april (woensdag)
26 april (vrijdag)
1 mei (woensdag)
3 mei (vrijdag)
8 mei (woensdag)
11 mei (vrijdag)
15 mei (woensdag)
17 mei (vrijdag)
22 mei (woensdag)
24 mei (vrijdag)
19:15u – ca. 20:30u
Trompper Optiek Golden Tenloop 30 mei (donderdag) 5km: 13:15u
10km: 15:00u

Locatie

De trainingen starten bij de kantine van AV De Koplopers en SV Wippolder:

Adres: Rijksstraatweg 9, 2628 GZ Delft

Kosten

Voor de kennismakingstraining en 18 trainingen bij AV De Koplopers tot aan de Trompper Optiek Golden Tenloop betaal je slechts € 37,-. Met het inschrijfgeld voor de Trompper Optiek Golden Tenloop (€ 13,- voor de 10km en € 10,- voor de 5km) heb je dan voor € 50,- of zelfs iets minder een compleet trainingsprogramma en deelname aan een van de leukste hardloopevenementen van Delft!

Aanmelden

Vanaf 14 februari gaat de online inschrijving voor de Golden Tenloop open. Via dat online inschrijfformulier kun je je ook aanmelden voor het trainingsprogramma. Je rekent het trainingsprogramma dan samen met het inschrijfgeld voor de Golden Tenloop in een keer via iDeal af.

Het aanmelden via het inschrijfformulier is inmiddels gesloten. Wil je toch nog een deel van de trainingen meedoen? Neem dan contact op door middel van onderstaand email-adres.

Nog vragen over het trainingsprogramma? Of wil je je aanmelden buiten de online inschrijving om? Neem dan contact op met training_goldentenloop@dekoplopers.nl