Trainingsprogramma

Ook in 2020 biedt AV De Koplopers weer een speciaal trainingsprogramma naar de 5 km of 10 km van de Trompper Optiek Golden Tenloop aan. Zowel beginnende als meer gevorderde lopers zijn welkom. Ervaren trainers begeleiden je op een gestructureerde wijze naar jouw persoonlijke doel. Dat kan blessurevrij uitlopen zijn, maar ook een persoonlijk record op de 5 km of 10 km is mogelijk als doel. 

Naast het trainingsprogramma ben je tot 30 juni 2020 aspirant-lid van AV De Koplopers, en maak je op laagdrempelige wijze kennis met de gezelligheid van de vereniging achter de Trompper Optiek Golden Tenloop. Bovendien profiteer je dan van alle loopkennis die binnen deze vereniging rijkelijk aanwezig is! Wellicht dat je daarna lid wilt blijven van onze club. Vraag tegen die tijd maar eens naar onze aantrekkelijke voorwaarden voor Golden Tenloop instromers.

Programma

Je bepaalt zelf wanneer je wilt en kunt starten met het trainingsprogramma. Op alle woensdagavonden in januari & februari bieden we om 18:30u een introductie aan. Vervolgens ben je welkom op alle trainingsavonden van AV de Koplopers: iedere woensdag- en vrijdagavond starten we om 19:15u vanuit ons clubhuis bij SV Wippolder. Rond 20:45u komen we daar na de mooie loopkilometers terug om eventueel nog wat te drinken en na te praten.
 

Locatie

De trainingen starten bij de kantine van AV De Koplopers en SV Wippolder:

Adres: Rijksstraatweg 9, 2628 GZ Delft

Kosten

Voor de kennismakingstraining en trainingen bij AV De Koplopers tot aan de Trompper Optiek Golden Tenloop betaal je slechts € 35,-. Met het inschrijfgeld voor de Trompper Optiek Golden Tenloop (€ 15,- voor de 10 km en € 12,- voor de 5 km) heb je dan voor € 50,- of zelfs iets minder een compleet trainingsprogramma en deelname aan het leukste hardloopevenement van Delft!

Aanmelden

Voordat je mee gaat trainen willen natuurlijk graag van jou horen wat jouw ambities zijn. Ook leggen we graag uit wat je van ons kunt verwachten. Samen maken we een trainingsplan dat past bij jouw mogelijkheden en ambities. 
 
We nodigen je daarom op je eerste woensdagavond graag om 18:30u uit om dit met ons door te spreken. Meld je met onderstaand formulier vrijblijvend aan!

    Inschrijven Golden Tenloop

    Vanaf 14 februari gaat de online inschrijving voor de Golden Tenloop open. Via dat online inschrijfformulier kun je je ook aanmelden voor het trainingsprogramma. Je rekent het trainingsprogramma dan samen met het inschrijfgeld voor de Golden Tenloop in een keer via iDeal af.

    Nog vragen over het trainingsprogramma? Of wil je je aanmelden buiten de online inschrijving om? Neem dan contact op met training_goldentenloop@dekoplopers.nl