SamenSporten

Reikhalzend wordt er door Samensporten uitgekeken naar 9 mei 2024, maar waarom? Op die dag staan ze alweer voor de 10e keer aan de start van de Trompper Optiek Golden Tenloop 2024 door hartje Delft!

SamenSporten is een beweegproject waarbij kinderen en jongeren met en zonder handicap zich samen voorbereiden op sportieve uitdagingen waaronder de Trompper Optiek Golden Tenloop. Tijdens SamenSporten trainen kinderen en jongeren met en zonder beperking samen gedurende 6 weken voor deelname aan één van de afstanden van de Trompper Optiek Golden Tenloop. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen manier. De één kiest voor de 1, 2½ of 5 km, de ander durft het zelfs aan om voor de 10 km te gaan.

Wat maakt SamenSporten zo bijzonder? Als je de foto’s van voorgaande jaren bekijkt wordt dat al snel duidelijk: de motivatie en het plezier straalt ervan af. Sommige buddy’s vertellen dat ze zonder dit project de stap naar deelname niet hadden gewaagd en maken op deze manier kennis met de atletieksport.

“Door als koppel deel te nemen trek je elkaar letterlijk over de streep”.

“De aanmoediging van het Delftse publiek bij de finish is ook groots om te ervaren. SamenSporten is geweldig “. 

Heb jij een beperking en wil jij samen met een maatje 1 km, 2,5 km, 5 km of 10 km gaan lopen door de Delftse binnenstad tijdens de Trompper Optiek Golden Tenloop of lijkt het jou leuk om als maatje een van deze afstanden te lopen? Ben je 8 jaar of ouder en op de dinsdagen (en donderdagen voor de 5 km en 10 km ) beschikbaar? Geef je dan op voor 17 maart door het inschrijfformulier op onze website www.samensporten.nl in te sturen!

SamenSporten start op 26 maart a.s. bij AV40, op dinsdag trainen de 6-15 jarigen (17:00u-18:00u) en de 15+ groep (18:00u-19:00u). Wanneer je de 5 en/of 10 km loopt, train je ook op donderdag (18:30u-19:30u). De trainingsdata zijn op dinsdag 2, 9, 16, 23 april en 7 mei 2024.  Mocht het vervoer naar de trainingen een probleem zijn laat het ons dan even weten via de mail info@samensporten.nl dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je je meer weten over dit geweldige project, kijk dan even op onze website: www.samensporten.nl of op onze Facebookpagina: SamenSporten, uiteraard kun je ook een mail sturen aan: info@samensporten.nl

SamenSporten wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Samen Delft,  AV 40, AV De Koplopers Delft en een aantal vrijwilligers.

Ook de racerunners van AV’40 zijn klaar voor de Trompper Optiek Golden Tenloop!