Koplopers Trainingsprogramma

Wil jij je PR op de 5 km of 10 km aanscherpen? Of een van deze afstanden gewoon gezond uitlopen? Of wil je gewoon wat gezelligheid tijdens je trainingen op natte en/of donkere avonden? Voor al deze mensen biedt AV De Koplopers ook in 2022 een trainingsprogramma op maat.

Train naar jouw persoonlijke doel op de Golden Tenloop

Vanaf februari 2022 start AV De Koplopers met met diverse introducties op de woensdagavonden om 19.15u vanaf het clubhuis van SV Wippolder in Delft. Je maakt dan kennis met enkele trainers en de gezelligheid van de vereniging. Daarnaast maakt de vereniging ook kennis met jou en je loopambities. Op deze eerste avond doe je gelijk een eerste proefrondje. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden wordt er dan gezamenlijk een trainingsschema opgesteld.

Na de introductieavond train je met 2 begeleide trainingen per week naar de Golden Tenloop toe.

Een half jaar 2x per week trainen + 1 wedstrijd = € 50

Voor het trainingsprogramma en de inschrijving voor de 10 km Trompper Optiek Golden Tenloop betaal je slechts € 50,-. Omdat de inschrijving voor de Golden Tenloop nog niet geopend is kun je je hier aanmelden voor het trainingsprogramma. Vanaf 14 februari kun je je online inschrijven voor de Golden Tenloop. Als je kiest voor het trainingsprogramma ben je daarmee ook nog eens aspirant lid van de Koplopers tot 30 juni.