Laatste update: nog 8 dagen!

Nog even en het is alweer Hemelvaartsdag en dan gaat het leukste hardloopevenement van Delft weer van start, de Trompper Optiek Golden Tenloop! Het is alweer de 34ste editie! Veel gaat als vanouds, maar altijd goed om nog even de laatste updates door te geven.

Bijna uitverkocht!
De startbewijzen voor de 1 km en de 10 km zijn uitverkocht! Voor de 2,5 km en de 5 km zijn er nog startbewijzen over, maar wees er snel bij! Je kan nog t/m 17 mei inschrijven zolang de voorraad strekt. Let op: Er is GEEN na-inschrijving op de dag zelf!

Ophalen startnummer
We willen je vragen om je startnummer op zaterdag 13 mei in het Westcord Hotel naast de Ikea op te halen. Dit kan tussen 11 uur en 15 uur! Je hebt een startbewijs per mail ontvangen. Neem deze uitgeprint mee of laat deze op je telefoon zien. Als dat niet past heb je de mogelijkheid om dit te doen op donderdag 18 mei 2023 vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt. Onze voorkeur gaat uit naar zaterdag 13 mei vanwege de verwachte drukte op donderdag.

IJsjesbon
Voor de kinderen zit er aan het startnummer een bon voor een ijsje bij de lelie. Deze bon is geldig tot 1 juni 2023. Let op: Alleen op vertoon van de bon krijgen de kinderen een ijsje.

Knus, Rieten Dak en De Delftse Hout bereikbaar
Zoals vanouds lopen de 5 en 10 km door de Delftse Hout. Hierdoor zijn er fietspaden afgezet en is het voor automobilisten lastig te bereiken. Knus en Rieten Dak zijn wel bereikbaar. Het is goed aangegeven via welke wegen of (fiets)paden je er kan komen. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Kom je toch met de auto? Parkeer je auto dan bij de Korftlaan en wandel vanaf daar richting Knus en/of Rieten Dak.

Gezelligheid

Al met al een supergezellig evenement dus kom gezellig naar de stad. Liefst lopend of met de fiets en juich jong en oud naar de finish! Hoe meer publiek hoe meer vreugd!