Ook in 2021 geen Golden Tenloop

Helaas zal de Trompper Optiek Golden Tenloop ook in 2021 niet doorgaan vanwege de maatregelen die gelden vanwege Corona.

De organisatie heeft in diverse online vergaderingen allerlei alternatieven verkend en besproken die nog aansluiten bij het karakter van de Trompper Optiek Golden Tenloop. Jammer genoeg was geen enkel alternatief haalbaar binnen de geldende coronamaatregelen. En het laatst overgebleven alternatief, een 100% virtuele variant, doet wat ons betreft geen eer aan onze mooie loop.

Natuurlijk vinden wij het ontzettend jammer dat we voor het tweede jaar op rij de Trompper Optiek Golden Tenloop niet in de vertrouwde vorm kunnen laten doorgaan. Helaas rest ons op dit moment geen andere keuze.

Volgend jaar zullen we er alles aan doen om op 26 mei 2022 er weer een spetterend loopfeest van te maken. Samen met onze hoofdsponsors Trompper Optiek, LopersCompany en Ruitenburg en hulp van vele andere sponsors.

We hebben echter ook goed nieuws. Naast de jaarlijkse Trompper Optiek Golden Tenloop, organiseert AV De Koplopers tijdens lustrumjaren de Droomtijdloop. En laat dat nu dit jaar zijn! In de nacht van 30 op 31 oktober 2021 wordt de tijd een uur teruggezet en kan je een droomtijd lopen op de halve marathon, al dan niet als duo.

We bereiden ons nu voor op de organisatie van de Droomtijdloop, maar ook dat is helemaal afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Wil je meer over de Droomtijdloop weten, volg ons dan op Facebook of kijk op de website droomtijdloop.nl.    

Hou vol en blijf gezond.

Namens de organisatie,

AV De Koplopers