Wat moet ik aan? Hoe warm wordt het?

Waarschijnlijk vraag je je af, wat moet ik nu eigenlijk aan tijdens de wedstrijd? En waar moet ik nog meer rekening mee houden? Hierbij een paar tips!  

Weersvoorspelling

Niks is zo veranderlijk als het weer! Hierbij alvast een weersvoorspelling voor donderdag 18 mei. De dag krijgt vooralsnog weercijfer 7 en de temperatuur varieert tussen de 15 en 18 graden met zon, afwisselend met wolken. Omdat de 5 en 10 km s middags zijn, kan het soms warmer aanvoelen dan je van te voren verwacht.  

Kort of lang?
Met dit weerbericht trek je het beste een korte broek aan met een t-shirt of een mouwloos shirt. Zorg ervoor dat je in het startvak niet teveel afkoelt.

Heb je een t-shirt besteld en wil je er graag in lopen? Haal hem dan op voor de start! En anders na de finish! Kan je in je nieuwe shirt trots zijn op je prestatie!

Goed drinken!
Voordat je aan de wedstrijd start zorg dat je genoeg water hebt gedronken. Bij de 5 km staat er een waterpost net na de 3 km en bij de 10 km rond de 4,5 km en na de 8 km. De vrijwilligers staan er voor jou, dus sla de drankposten niet over ;-).

Let ook op je medelopers, zo maken we er met zijn allen een mooi evenement van! Veel loopplezier en geniet van de mooiste loop in Delft en het publiek langs de kant!

Rode Kruis
Daarnaast hebben we dit jaar ook weer een mooie samenwerking met het Rode Kruis. Die is aanwezig voor mogelijk dringende medische hulp tijdens en na de Trompper Optiek Golden Tenloop. Hier zijn we erg blij mee!